Husrensning København

Slip for negativ energi i dit hjem og få glæden tilbage med en husrensning i København.

3.695,00 kr.5.450,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Husrensning København dækker husrensninger i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Føler du dig overvåget i dit hus, eller oplever du problemer med at sove? Hvis du har mindre energi, end du plejer, eller hvis der sker mystiske ting i dit hjem, kan det være åndelig aktivitet. Ånderne kan være tidligere beboere, familiemedlemmer eller venner.

Nogle ånder vil bare sikre sig, at du har det godt, mens andre ånder skaber en negativ energi, der tager dit overskud og velvære. Negativ åndelig aktivitet kan for eksempel stamme fra husets tidligere beboere, der har haft meget sygdom inde på livet eller har skændtes meget.

Hvis du, dine børn eller familiens dyr ser, hører eller mærker, at noget er anderledes og måske endda ubehageligt i huset, kan en husrensning hjælpe jer til at få ro igen. En husrensning i København sørger for, at du får glæden i dit hjem tilbage, så du kan føle dig fri og tilpas.

For at komme af med den negative energi bestiller du blot en husrensning i København og vælger størrelsen på dit hus samt den konsulent, du ønsker besøg af. Konsulenten besøger dig på det aftalte tidspunkt og mærker husets energier for at finde stedet for problemerne. Du vil få besked om, hvilke ånder der findes i huset, og du kan selv vælge, hvem der skal videre over på den anden side.

Book en husrensning nu og få glæde og overskud i dit hjem igen.

Vigtig information

Er dit hus / ejendom over 300 m2 kontakt kundeservice for en pris.

Priserne for husrensning er inkl.moms og kørsel samt evt. opfølning.

Vi kommer gerne ud i weekenden mod et tillæg på 1.000 DKK som efterfaktureres oveni i produktets pris.