Husrensning Sjælland

Slip for åndelig aktivitet, der dræner din energi, og nyd dit hjem igen med en husrensning på Sjælland.

3.695,00 kr.5.450,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Føler du, at der foregår noget i dit hjem, som du ikke kan forklare? Har du mindre energi end før? Eller fornemmer du, at nogen holder øje med dig? Så kan dit hus være ramt af åndelig aktivitet fra afdøde, du har haft en relation til, eller fremmede.

Ånderne i huset kan være af den gode slags, der blot er der for at passe på dig, og du kan vælge at lade dem blive, hvis du har lyst. Men der findes også de negative ånder, der belaster din energi. Det kan for eksempel være husets tidligere ejere, der har skændtes meget eller været syge. Den negative energi klæber sig fast til huset og går ud over dig.

Åndelig aktivitet kan være enormt belastende på dit fysiske og psykiske velvære, og du kan være drænet for energi og overskud, så længe ånderne er i huset. Derfor kan en husrensning være løsningen for dig. Når du vælger en husrensning på Sjælland, vil du få fred i dit hus igen og den gode energi tilbage.

Når du bestiller en husrensning, vælger du en tid, der passer dig. Og du vælger, hvilken konsulent du gerne vil have besøg af samt størrelsen på dit hus. Konsulenten kommer på besøg og mærker energierne i dit hus for at finde frem til problemerne. Herefter vil konsulenten rense huset, og du vil efter besøget mærke en helt anden ro i huset.

Book din husrensning nu og få energien tilbage, så du igen kan nyde at være i dit hus.

Vigtig information

Er dit hus / ejendom over 300 m2 kontakt kundeservice for en pris.

Priserne for husrensning er inkl.moms og kørsel samt evt. opfølning.

Vi kommer gerne ud i weekenden mod et tillæg på 1.000 DKK som efterfaktureres oveni i produktets pris.