Tarotkort og Englekort læsning – Skype session

Få vendt dine bekymringer om kærlighed, karriere og helbred med englekort og tarotkort via Skype.

690,00 kr.1.380,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Undrer du dig over, hvornår du møder dit livs kærlighed? Tænker du, om du har valgt den rigtige karriere? Eller er du i tvivl, om du er klar til at stifte familie – eller hvordan dit helbred har det i fremtiden? Det er menneskeligt at stille alle disse spørgsmål, men det kan være svært selv at finde svarene.

Englekort og tarotkort kan hjælpe dig med at få svar på alle de spørgsmål, der fylder i dine tanker. Med et oplæg med englekort og tarotkort kan konsulenten fortælle dig om dit liv, dine udfordringer, begivenheder, fortid og fremtid. Du får vendt dine problemstillinger i dybden, så du kan følge den vej, der passer dig.

Et oplæg med englekort og tarotkort foregår via Skype, så du kan vælge en tid, der passer ind i dit liv. Når du har valgt dit tidspunkt, modtager du en bekræftelsesmail med et link til din Skype session. Når tidspunktet for din session nærmer sig, logger du blot på Skype og klikker på linket.

Det er en god idé at være i god tid, så du kan nå at tjekke, at din lyd, internetforbindelse og Skypekonto fungerer, når din session starter. Så får du mest muligt ud af din tid med konsulenten og kan få svar på flere af dine spørgsmål.

Book et oplæg med tarotkort og englekort og få svar på dine spørgsmål om kærlighed, karriere og helbred.

Vigtig information

Du vælger en konsulent, varighed og en dato når du køber din Skype session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte konsulent er ledig til en Skype session på den ønskede dato.

For at vi kan oprette en Skype session med dig skal du oplyse dit Skype navn / Skype ID. Vi har her lavet en vejledning til hvordan du finder dette.
Klarsyn24 vil så efterfølgende sende dig en anmodning om kontakt på Skype. Denne anmodning skal du godkende i god tid før din Skype session.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Skype sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Skype session har styr på det tekniske omkring din Skype konto, internetforbindelse og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din Skype konto virker og evt. laver en privat test.

Under selve Skype sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.