Står du ved en skillevej i livet, og ved du ikke, om du skal gå til højre eller venstre? Pendulering kan give dig det ja eller nej, du har brug for, så du kan komme videre med din beslutning.

Igennem livet skal vi træffe en række vigtige beslutninger, nogle større end andre. Når du skal tage en beslutning, kender du måske til mavefornemmelsen, der fortæller dig, hvad du skal gøre. Men nogle gange kan vi blive i tvivl. Og her kan pendulering skubbe dig i den rigtige retning.

Pendulering kan hjælpe med at træffe svære valg

Pendulering kan bruges til alle de spørgsmål, du har. Tit bliver pendulering brugt til meget afgørende valg, hvor du er nødt til at tage en beslutning. Du er nødt til at vælge. Clairvoyanten, der svinger pendulet, vil ofte få vist et stort, rødt kryds ved nej, mens et ja vises ved et grønt lys.

⭐ ⭐ ⭐
PRØV PENDULERING

Du vil ofte opleve, at pendulets svar bekræfter det, du selv mærkede. Det er normalt, at du allerede har en fornemmelse indeni, og pointen med pendulering er, at du tror på det og tør handle på det. Desværre tør vi ikke altid tro på vores egen fornemmelse, fordi vores ego er bange for at springe ud i det ukendte.

Men det er typisk ved det ukendte, at vi rykker os og får nyt liv og en ny livskraft. Pendulet understøtter derfor det, du selv kan mærke, men som du endnu ikke tør tro på.

Pendulet styres af dit lys

Ved pendulering kommer din energi til stede for clairvoyanten, som kigger ind i dig. Clairvoyanten ser dig helt klart og zoomer ind på din energi. Gennem lyset i din energi kan clairvoyanten aflæse den højere energi og trække den ned i dit hjerte. Lyset svinger gennem pendulet. Og det vil altid være for dit bedste.

Pendulering handler meget om spørgsmål, og det er godt at have et konkret ja/nej-spørgsmål klar, som kan besvares med pendulet. Du kan få svar på alt i livet. Alle de store og små vigtige valg og skift som kærlighed, bolig og job. Men det kan også være meget konkrete hverdagsspørgsmål.

Pendulering er også for unge

Unge mennesker bruger også pendulering til at få hjælp til valg og skift. Så er du ung og vil vide, hvordan du begår dig med din bedste veninde, eller hvordan du agerer sammen med andre mennesker, kan pendulering bringe svar. Du kan også få svar på, om du skal blive på din efterskole eller rejse hjem.

⭐ ⭐ ⭐
PRØV PENDULERING

For alle gælder, at pendulering giver større klarhed over, hvis du har brug for at korrigere noget i dit liv. Det er i nuet, vi kan handle og føre os derhen, hvor vi gerne vil hen. Og så kan vi blive på den vej fremad, som vi gerne vil. Når blot vi er tro mod vores sjæl og vores hjerte.

Når du får svar fra pendulet, skal du mærke efter, om det er det rigtige for dig. Svaret skal vække genklang inden i dig, så ved du, at det er det rigtige. Selv om svaret kan være skræmmende, og du kan blive bange, skal det vække genklang. Så kan du træffe den rigtige beslutning.

Pendulet hjælper dig altså med at tage springet. Hvis vi sidder fast i det gamle, så er den plads optaget. Du skal derfor turde give slip, så der bliver plads til noget nyt og bedre. Det bekræfter pendulet.

Tarotkort og englekort kan understøtte pendulering

Til at uddybe svaret fra pendulering findes tarotkort og englekort, der er bredere og derfor skal tolkes og forstås. Mange mennesker ønsker efter en pendulering at vide mere, og her kan tarotkort eller englekort give en dybere indsigt, fordi de bekræfter med et budskab.

Tit giver tarotkort og englekort endegyldige budskaber. Kortene forbinder til din sjæl, og alle kan bruge tarotkort og englekort. Trækker du for eksempel et kort om morgenen, hvor der står selvkærlighed, handler det om at stå fast i nuet og få det bedste ud af dagen.

Når du opsøger en clairvoyant, skal du ønske at investere i det. Du skal ønske at tage ansvar og få støtte og vejledning, som du kan bruge til noget. Til gengæld får du klare svar, som giver en lettelse i dit liv.

Står du ved en skillevej og ønsker pendulets klare svar til at træffe den rigtige beslutning? Så kontakt vores dygtige konsulenter i dag.

⭐ ⭐ ⭐
PRØV PENDULERING