Sandhedens øjne – Guidet Spirituel Healingsmeditation

Dette er nummer 2 af 7 Guidet Spirituel Healingsmeditationer. Disse meditationer kan købes individuelt og skal ikke lyttes til i en speciel rækkefølge.

249,00 kr.

Varekategori:

Beskrivelse

Sandhedens øjne – Guidet Spirituel Healingsmeditation

Produkt: Video 33 minutter.
Leveringstid: Omgående via e-mail link.
Du køber: Adgang til video i 2 år
Lyt til en kort intro:

 

Denne meditation hjælper dig med at se sandheden i en forhindring. Sandheden, som den er lige nu. Samtidig med at du kan finde svar på, hvordan du kan håndtere forhindringen lige her og nu. Og måske endda, hvordan du skal håndtere den i fremtiden.

Prøv om du kan følge med i fantasiens verden og lad være med at stille spørgsmålstegn til det du oplever … men bare følg med … det hele giver som regel mening bagefter.

Hele meditations rejsen er bygget op omkring din egen fantasi, og meningen er at du skal følge med så godt du kan. Nogle mennesker får meget ud af healings meditationen drømme rejse … allerede første gang, de hørte den. Andre skal høre den flere gange.

Den oplevelse du får i meditationen er vigtig for dig. Og bagefter vil du højst sandsynligt sidde med eftertanke og derigennem … og via healing i meditationen blive klar over, hvorfor alting er som det er i dit liv lige nu. Samtidig med at du via din bevidsthed om situationen og healingen i selve meditationen kan slippe fortiden og træde ind i fremtiden med ny energi, ny visdom og kærlighed.

En god ven træder frem i denne meditation og følger dig på vejen. Nogle af jer oplever, at Der er en ven i fantasien. Andre ser måske en Engel … et sødt dyr eller andet … og nogen ser ingenting. Uanset hvad du oplever, så acceptere det. Oplever du, at der ikke er en kærlig ven, så er det ikke fordi der ikke er nogen. Det betyder blot, at du ikke kan se, hvem Det er, der følger dig kærligt med på vejen.

Personer eller skytsengle eller andre skønne åndelige væsener som følge dig igennem, vil altid hjælpe dig til at finde den størst mulige udvikling i livet. Og er der for dig i ren kærlighed og medfølelse og ser dig altid igennem kærlige øjne. Så ha’ tillid … Følg med på fantasiens rejse og nyd tanken og følelsen og måske endda det visuelle i at kontakt til det skønneste og smukkeste væsen fra den åndelige verden.

Det har ingen betydning, hvis meditationen bliver afbrudt midt i det hele, så frygt ikke dette.

Men Det er jo ærgerligt, hvis du ikke fik hele dit eventyr med … hvis du blev afbrudt.

Derfor er anbefalingen, at du sætter dig et sted, hvor du ikke bliver forstyrret.

Rigtig god fornøjelse

Denne Guidet Spirituel Healingsmeditation laves af vores Clairvoyante konsulent Kathrin, der udover at være Clairvoyant og Medie, også har været Kunstner i mange år.

Kathrin fortæller i denne video kort om vores Guidet Spirituel Healingsmeditation produkter