Klarhed i dit liv – Guidet Spirituel Healingsmeditation

Dette er nummer 3 af 7 Guidet Spirituel Healingsmeditationer. Disse meditationer kan købes individuelt og skal ikke lyttes til i en speciel rækkefølge.

249,00 kr.

Varekategori:

Beskrivelse

Klarhed i dit liv – Guidet Spirituel Healingsmeditation

Produkt: Video 29 minutter.
Leveringstid: Omgående via e-mail link.
Du køber: Adgang til video i 2 år
Lyt til en kort intro:

 

Denne meditation hjælper dig med at se en situation klart … så du ser den som den er. Samtidig med at du kan finde svar på, hvordan du skal håndtere situationen lige her og nu og måske endda også, hvordan du skal håndtere den i fremtiden.

Prøv om du kan følge med i fantasiens verden og lad være med at stille spørgsmålstegn til det du oplever … men bare følg med … det hele giver som regel mening bagefter.

Hele meditations rejsen er bygget op omkring din egen fantasi, og meningen er at du skal følge med så godt du kan. Nogle mennesker får meget ud af healings meditationen drømme rejse … allerede første gang, de hørte den. Andre skal høre den flere gange. Den oplevelse du får i meditationen er vigtig for dig. Og bagefter vil du højst sandsynligt sidde med eftertanke og derigennem … og via healing i meditationen blive klar over, hvorfor alting er som det er i dit liv lige nu. Samtidig med at du via din bevidsthed om situationen og healingen i selve meditationen kan slippe fortiden og træde ind i fremtiden med ny energi, ny visdom og kærlighed.

Det har ingen betydning, hvis meditationen bliver afbrudt midt i det hele, så frygt ikke dette.

Men Det er jo ærgerligt, hvis du ikke fik hele dit eventyr med … hvis du blev afbrudt.

Derfor er anbefalingen, at du sætter dig et sted, hvor du ikke bliver forstyrret.

Rigtig god fornøjelse

Denne Guidet Spirituel Healingsmeditation laves af vores Clairvoyante konsulent Kathrin, der udover at være Clairvoyant og Medie, også har været Kunstner i mange år.

Kathrin fortæller i denne video kort om vores Guidet Spirituel Healingsmeditation produkter