Livskraft – Guidet Spirituel Healingsmeditation

Dette er nummer 6 af 7 Guidet Spirituel Healingsmeditationer. Disse meditationer kan købes individuelt og skal ikke lyttes til i en speciel rækkefølge.

249,00 kr.

Varekategori:

Beskrivelse

Livskraft – Guidet Spirituel Healingsmeditation

Produkt: Video 30 minutter.
Leveringstid: Omgående via e-mail link.
Du køber: Adgang til video i 2 år
Lyt til en kort intro:

 

Dette er en udrensende meditation, som kan anbefales at høre dagligt.

Prøv om du kan følge med i fantasiens verden og lad være med at stille spørgsmålstegn til det du oplever … men bare følg med … det hele giver som regel mening bagefter.

Hele meditations rejsen er bygget op omkring din egen fantasi, og meningen er at du skal følge med så godt du kan. Nogle mennesker får meget ud af healings meditationen drømme rejse … allerede første gang, de hørte den. Andre skal høre den flere gange.

Den oplevelse du får i meditationen er vigtig for dig. Og bagefter vil du højst sandsynligt sidde med eftertanke og derigennem … og via healing i meditationen blive klar over, hvorfor alting er som det er i dit liv lige nu. Samtidig med at du via din bevidsthed om situationen og healingen i selve meditationen kan slippe fortiden og træde ind i fremtiden med ny energi, ny visdom og kærlighed.

En healer guide træder frem i denne meditation og følger dig på vejen. En healer guide er et kraftfuldt åndeligt kærligt væsen, som under hele meditationen vil heale både din krop og sind. Ha’ tillid og følg med. Hvis du ikke i din fantasi oplever, at der er en healer guide til stede. Så Det er ikke fordi der ikke er nogen. Du kan blot ikke se dem. Den kærlige healing af dig finder sted, uanset hvad du oplever eller ikke oplever.

Personer, healer guides eller skytsengle eller andre skønne åndelige væsener som følge dig igennem, vil altid hjælpe dig til at finde den størst mulige udvikling i livet. Og er der for dig i ren kærlighed og medfølelse og ser dig altid igennem kærlige øjne. Så ha’ tillid … Følg med på fantasiens rejse og nyd tanken og følelsen og måske endda det visuelle i at kontakt til det skønneste og smukkeste væsen fra den åndelige verden.

Det har ingen betydning, hvis meditationen bliver afbrudt midt i det hele, så frygt ikke dette.

Men Det er jo ærgerligt, hvis du ikke fik hele dit eventyr med … hvis du blev afbrudt.

Derfor er anbefalingen, at du sætter dig et sted, hvor du ikke bliver forstyrret.

Rigtig god fornøjelse

Denne Guidet Spirituel Healingsmeditation laves af vores Clairvoyante konsulent Kathrin, der udover at være Clairvoyant og Medie, også har været Kunstner i mange år.

Kathrin fortæller i denne video kort om vores Guidet Spirituel Healingsmeditation produkter