Afdødekontakt – Skype session

Få kontakt med en afdød relation og svar på dine spørgsmål med en session via Skype.

690,00 kr.1.380,00 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:

Beskrivelse

Har du mistet en, du holder af, kan du føle et tomrum længe efter. Specielt, hvis du ikke fik svar på dine spørgsmål, eller hvis du ikke nåede at få sagt det, du gerne ville. Måske fik du ikke sagt ordentligt farvel og har svært ved at komme videre med dit liv. Du tænker måske, om den afdøde har det godt nu?

Få svar på dine spørgsmål ved en clairvoyance, så du kan arbejde dig gennem sorgen. Når kontakten til den afdøde er opnået, kan clairvoyanten bringe dig hilsner fra den afdøde, og du kan stille de spørgsmål, du ikke nåede. Clairvoyanten vil hjælpe dig til at få svar og ro i din sjæl.

Afdødekontakten foregår via Skype, og du kan derfor vælge et tidspunkt, der passer dig. Du får automatisk en bekræftelsesmail, når du har bestilt en tid. I mailen finder du linket til Skypekonsultationen, og du skal blot logge dig på ved at klikke på linket, når dit valgte tidspunkt nærmer sig.

Tjek i god tid, at din lyd, internetforbindelse og Skypekonto er sat rigtigt op, så det fungerer, når din konsultation starter. Det giver dig mest tid til at få kontakt med din afdøde relation.

Book en konsultation nu og bliv afklaret, så du kan komme videre med dit liv.

Vigtig information

Du vælger en konsulent, varighed og en dato når du køber din Skype session og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på om den valgte konsulent er ledig til en Skype session på den ønskede dato.

For at vi kan oprette en Skype session med dig skal du oplyse dit Skype navn / Skype ID. Vi har her lavet en vejledning til hvordan du finder dette.
Klarsyn24 vil så efterfølgende sende dig en anmodning om kontakt på Skype. Denne anmodning skal du godkende i god tid før din Skype session.

VIGTIGT
HUSK at være klar til tiden, da Skype sessionen slutter til tiden, også hvis du skulle være forsinket til sessionen.

Det er en rigtig god ide, at du inden din Skype session har styr på det tekniske omkring din Skype konto, internetforbindelse og lyd. Derfor er det også en god ide, at du et par dage før sessionen sætter dig ind i hvordan din Skype konto virker og evt. laver en privat test.

Under selve Skype sessionen bør du finde nogle stille omgivelser hvor du ikke vil blive forstyrret.