Live ONLINE Spirituel udvikling i gruppe

November 2022 udviklingsforløb

8 gange online LIVE webinar for en lille gruppe deltagere (max 6 deltagere).

Opstart: Lørdag den 19. november 2022.

Early Bird pris: 4.995,-
– ved tilmelding inden 6. november 2022.

5.995,00 kr.

Varekategori:

Beskrivelse

Live ONLINE Spirituel udvikling i gruppe

Produkt: 8 gange online LIVE webinar for en lille gruppe deltagere (max 6 deltagere)
Opstart af udviklingsforløb: Lørdag den 19. november 2022.
Du køber: Adgang til 8 gange online LIVE webinar + video af alle 8 webinar.

Datoer for afholdelse: 19.11. + 26.11. + 3.12. + 10.12. + 17.12. + 7.1. + 14.1. + 21.1.
Tidspunkt: Alle datoer Lørdag kl. 10:00 til 12:00.

INFOMØDE – lørdag den 5. november fra kl. 10:00-11:00
Tilmeld dig infomøde via mail: kundeservice@klarsyn24.dk – infomøde vil foregå som online videomøde, på samme måde som selve udviklingsforløbet.

Evt. spørgsmål omkring udviklingsforløb eller omkring tilmelding foregår på mail: kundeservice@klarsyn24.dk

NYHED
Som noget nyt hos klarsyn24 tilbyder vi spændende spirituelle udviklingsforløb online for grupper på 4-6 personer. Initiativet er taget på baggrund af en viden om at flere kunder spørger ind til, hvad den spirituelle udviklingsvej egentlig betyder og kan.

Et Spirituelt udviklingsforløb for dig der …
Dette særlige spirituelle udviklingsforløb er for dig, som ønsker at arbejde med dig selv og dine kærlighedsrelationer samt dine karrieremuligheder, som er en spejling af dine udfordringer og dit potentiale indenfor spirituel udvikling, som både sjæl og som det menneske, du er.

Et forløb med spirituel udvikling medfører oftest, at man får:
Lettelse
Mere energi
Større livsglæde
Overskud
Indre ro

Der er også andre gevinster som du får med dig.

Mange kunder er allerede i fuld gang og udvikler allerede bevidst deres menneskelige og sjælelige ressourcer, kvaliteter, evner og talenter, som helt løbende styrker deres evner indenfor deres intuition, klarsyn, klarhørelse og klarfølelse. Vi kortlægger, hvad du har med dig igennem forløbet.

Early Bird pris: 4.995,- ved tilmelding inden 6. november 2022.

Spirituel udvikling handler om
Spirituel udvikling handler kort og godt om, hvad du skal udvikle i i dig selv, for at kunne klare dine livsopgaver og de sjælskontrakter, der er blevet indgået i relationer og i det du ellers kan bidrage med. I spirituel udvikling ligger mange nøgler, der skal låses op i din karma, Dharma, terapi, læring, healing selvhealing og opgradering af dine menneskelige kvaliteter, evner og talenter så du kan bruge dig rigtigt på bedst mulige både i din hverdag.

Grupper kan bare noget andet end 1:1
Du vil få særlige lavpraktiske metoder til at praktisere selvhealing, selvkærlighed og selvtillid i dagligdagen, så du opnår resultater løbende som i 1:1 sessions. Gruppedynamik kan bare noget andet end 1:1, som der kan drages flere fordele af. Nogle gange kan spirituelle oplevelser føles som om, at de giver for stor modstand i dit liv og der kan være mange oplevelser, der skal vendes og drejes for at kunne bundfældes i dit daglige liv. Det er der rig mulighed for i grupperne.

Udviklingsforløbet giver dig
Forløbet vil give dig klarhed omkring dig selv og alle dine relationer, mens du lærer dig selv og de andre bedre at kende. Du vil opdage, hvad du har med dig i det her liv, som du kan/skal i samspil med dine karmiske relationer, hvor meningen er, at de skal åbne dit hjerte for din spirituelle udviklingsvej, din Dharma, så du kan opfylde dine livs formål og få følelsen af, at dit liv har mening og værdi.

Vi mødes en gang om ugen
For at få det nødvendige flow i grupperne og effektive resultater, skal gruppe mødes en gang om ugen i ca. 2 timer i et udviklende forløb igennem 2 måneder.

Du får
Du får et 16 timers udviklingsforløb (8 x 2 timer) for en pris af 5.995 kr (4.995 kr. ved Early Bird tilbud). Normalvis har 16 timers samtale med en Klarsyn24 konsulent en pris på over 22.000 kroner.

Udviklingsforløbet skal være et frit rum til spirituel udvikling og vil bestå af OPLÆG/undervisning fra Camille og derefter fri dialog og deling. Der vil under udviklingsforløbet blive delt relevant materiale.

MODUL 1
Dato: Lørdag den 19. november kl. 10:00 til 12:00
Emne: Hvordan du kan mestre dit sind og hvorfor det er vigtigt – Ud af følelsernes vold og ind i kontrol.

Oplæg om sindet, hvor du får en fornemmelse af, hvordan du kan bruge sindet mere bevidst, så du kan få kontrollen over dine følelser og opnå mere selvtillid.

Præsentation af dramatrekanten, hvor offer – krænker – redder vil blive defineret af underviser i samspil med, at det vil give dig mulighed for at blive mere afklaret igennem dine relationer, så du bedre kan finde ud af, hvad du vil og kan gøre for at komme ud af følelsernes vold, så du kan få det bedre.

Modul 1 er det ene ben, der bygges videre på igennem hele forløbet. Modul 2 er det andet ben, der bygges videre på igennem hele forløbet, som bliver beskrevet her.

MODUL 2
Dato: Lørdag den 26. november kl. 10:00 til 12:00
Emne: Hvordan du kan mestre dit sind og hvorfor det er vigtigt – Ud af følelsernes vold og ind i kontrol.

Oplæg. Præsentation af kærlighedstrekanten, hvor tvivl – tro og tillid vil give dig et alternative til at undgå dramaer og være i din egen spirituelle udvikling.

Efter tvivl kommer tro og en viden om hvordan du bygger tillid op i dig selv, så du kan opnå at få et større selvværd.

Præsentation af kærlighedstrekanten som et alternativ til dramatrekanten, så du kan arbejde dig i retningen af at opnå en indre styrke, hvor du kan få sat de grænser, som er nødvendige for at du kan få det bedre med dig selv.

MODUL 3
Dato: Lørdag den 3. december kl. 10:00 til 12:00
Emne: Hvordan din fysiske krop kan hjælpe dig med at heale dig op – Afgiftning af følelser og tanker.

Oplæg om kroppen og hvor sensitiv kroppen i virkeligheden er, som gør, at vi skal passe godt på den. Forventningen er, at du skal gøre noget godt for din krop, så du kommer i tættere kontakt med dig selv, så der åbnes mulighed for at få kontakt til din sjæl. Det skal vi støtte hinanden i.

MODUL 4
Dato: Lørdag den 10. december kl. 10:00 til 12:00.
Emne: Hvordan din fysiske krop kan hjælpe dig med at heale dig op – Afgiftning af følelser og tanker.

Oplæg om følelser og tankers påvirkning i dig og omkring dig. Du vil lære, hvad der skal til for at få kontrollen over dine tanker.

MODUL 5
Dato: Lørdag den 17. december kl. 10:00 til 12:00
Emne: Hvordan dine psykologiske mønstre har sin indvirkning på dig og hvordan du kan bryde med dem.

Oplæg om hvordan din psyke virker i relationen til dit sind og din krop. Vi ser på dine egne mønstre og fortsætter det gode arbejde i din udvikling og du kan lære af de andre, hvis du vil.

MODUL 6
Dato: Lørdag den 7. januar kl. 10:00 til 12:00
Emne: Hvordan dine psykologiske mønstre har sin indvirkning på dig og hvordan du kan bryde med dem.

Fortsættelse af modul 5, da det er omfattende.

MODUL 7
Dato: Lørdag den 14. januar kl. 10:00 til 12:00
Emne: Hvordan du bruger din intuition og ser de tegn der kan føre dig sikkert fremad i dit liv.

Oplæg omkring hvad forskellen er på intuition, clairvoyance, klarsyn, klarhørelse og afdødekontakt. Vi finder ud af, om du har nogle af evnerne.

MODUL 8
Dato: Lørdag den 21. januar kl. 10:00 til 12:00
Emne: Hvordan du bruger din intuition og ser de tegn der kan føre dig sikkert fremad i dit liv.

Opsamling fra alle modulerne og afklaring.

 

Din underviser på forløbet

 

Camille - Clairvoyant konsulent hos Klarsyn24

Undervisning varetages af Klarsyn24 konsulent Camille.
Camille er begavet med et naturtalent som åndelig vejleder baseret på hendes psykiske intuitive højere bevidsthed i form af klarsyn og klarfølelse i samarbejde med sjæl og ånd, som giver resonans i dig, når du oplever klarsynet.

Camille arbejder som konsulent hos Klarsyn24 indenfor følgende områder:
Clairvoyance – Klarsyn – Klarfølelse – Coaching – Mentoring – Business rådgivning – Politisk rådgivning – Udviklingsforløb via video – Afdødekontakt – Husrensning.

Tilmeld dig udviklingsforløbet og få klarhed omkring dig selv og alle dine relationer.

OBS
Vi anbefaler alle deltagere af dette online udviklingsforløb, at have en computer med kamera og mikrofon for at deltage. En iPad vil også kunne benyttes, men vi kan ikke anbefale at deltage via en mobiltelefon.