Sjæletegning

Sjæletegningerne laves af vores Clairvoyante konsulent Kathrin, der udover at være Clairvoyant og Medie, også har været Kunstner i mange år.

1.985,00 kr.

Varekategori:

Beskrivelse

Produkt: Tegningen leveres fysisk i A3 størrelse og tekst i A4 størrelse.
Leveringstid: 14 dage.

Sjæletegningerne laves af vores Clairvoyante konsulent Kathrin, der udover at være Clairvoyant og Medie, også har været Kunstner i mange år.

Sjæletegningerne er en god kombination af Kathrins evner … både for det kreative og for det åndelige. Kathrin skal blot bruge dit fulde navn for at kunne tegne din personlige tegning, med tilhørende clairvoyant tekst til … intet andet. Kathrin har igennem tiden lavet mange sjæletegninger … som alle har givet stor mening for modtageren … de ligesom genkender sig selv på en rørende og kærlig måde.

Alle budskaber i en sjæletegning og i den tilhørende tekst er sendt til dig fra et meget kærligt sted i universet, og alle har grundlæggende kærlige budskaber at byde på.

En perfekt gave til dig selv … En ting du kan vende tilbage til igen og igen … og blive mindet om hvor fantastisk du i virkeligheden er.

Eksempel på tolkning af Sjæletegning vist som produktbillede:

Børnenes Ambassadør
Du har en eminent evne til at skabe fuldstændig ro og harmoni rundt om dig. Jeg ser dig stå som et smukt kraftigt træ med rødder der strækker sig langt ind i jordens midte. Du står meget stærkt, og kan ikke væltes omkuld af selv den vildeste storm. Din dybe kontakt til moderjord skinner igennem dig, og kommer til udtryk i din egen moderlighed. Du er som en mor for alle børn, og ikke kun dine egne. Børn elsker dig helt umiddelbart,- fordi de kan mærke dit rolige nærværd og din store rummelighed. Du har den opfattelse at, børn skal være frie som fugle og have lov til at udfolde sig i fri leg og aktiviteter på deres helt egne præmisser. Samtidig har du mange ideer. Jeg ser en overflod af pakker i din trækrone,- som alle er et udtryk for ideer til både leg og udvikling. Så skulle der sidde et barn i fortvivlelse, over ikke at kunne finde på noget,- så er du klar, og har en spændende aktivitet, som du lige triller ud af ærmet og pakker ud. Jeg ser, at du har to meget fremtrædende sider. Den ene er, at du er god til at falde ind med naturen. Du er som den stille observatør eller det usynlige nærvær. Her udstråler du ro og harmoni for alle omkring dig, og optræder nærmest som en tryg og stabil platform, som giver andre frihed til at ture at være,- med en følelse af at der er nogen der passer på dem (dig). Jeg ser, at du i denne position har et meget vågent øje og et øje på hver eneste finger,- der er intet som slipper forbi, uden at du opdager det. Alt bliver vendt og drejet i dit hoved,-… nye ideer opstår som små pakker i din trækrone.

Den anden side af dig, ser jeg som taler eller en forgangsmand. Du fremlægger en plan, en ide ,- (”en pakke bliver foldet ud”) til smartere løsninger. Løsninger som alle sammen er skabt fra dit hjerte i forhåbning om at kunne skabe bedre liv for alle omkring dig.

Børn og familie har en stor betydning for dig. Hvis der er udfordringer her,- så ser jeg dig gå forest i forsøget på at fikse det. Møder du mennesker på din vej som har svært ved at rumme børn, eller som ikke sætter deres børn i første række,- så går du i en slags indre modstand. Du forstå det ganske enkelt ikke! For dig er børn det vigtigste i verden og kommer før alt andet.

Når jeg kigger på din sande sjæleessens, så ser jeg dig komme gående stille og roligt… du tager et barn op på armen, som har brug for støtte og omsorg, og imens du giver barnet dette, så kigger du rundt på alle de andre børn, og finder frem til den næste der har brug for dig. Du har en kæmpe evne til at mærke hvordan børn har det og uden der udveksles et eneste ord imellem jer… så er du allerede i gang med at yde den omsorg, som barnet har brug for.

Du er som en slags Børne ambassadør her på jorden. Du forstår dem og vil altid være på deres side og kæmpe for dem. Din største udfordring i livet er at forstå de mennesker – som ikke er som dig. Fordi det for dig er …det eneste rigtige.