Tidligere liv – Guidet Spirituel Healingsmeditation

Dette er nummer 1 af 7 Guidet Spirituel Healingsmeditationer. Disse meditationer kan købes individuelt og skal ikke lyttes til i en speciel rækkefølge.

249,00 kr.

Varekategori:

Beskrivelse

Tidligere liv – Guidet Spirituel Healingsmeditation

Produkt: Video 33 minutter.
Leveringstid: Omgående via e-mail link.
Du køber: Adgang til video i 2 år
Lyt til en kort intro:

 

En meditation, som fører dig tilbage til tidligere liv. Eller … nogen oplever, at de bliver ført tilbage til et tidligere tidspunkt i deres nuværende liv. Det vigtige er … at din fantasi er levende, og du tør lege med i den guidens du modtager, … så vil din oplevelser i meditationen omhandle emner, som er vigtige, at du giver slip på i dette liv. Og Det er uanset hvilket tidspunkt du bliver ført tilbage til.

Hele meditations rejsen er bygget op omkring din egen fantasi, og meningen er at du skal følge med så godt du kan. Nogle mennesker får meget ud af healings meditationen drømme rejse … allerede første gang, de hørte den. Andre skal høre den flere gange. Den oplevelse du får i meditationen er vigtig for dig. Og bagefter vil du højst sandsynligt sidde med eftertanke og derigennem … og via healing i meditationen blive klar over, hvorfor alting er som det er i dit liv lige nu. Samtidig med at du via din bevidsthed om situationen og healingen i selve meditationen kan slippe fortiden og træde ind i fremtiden med ny energi, ny visdom og kærlighed.

Din skønne skytsengel … følger dig på vej i denne video fra start til slut. Din skytsengel er det åndeligt væsen, som følger dig i hele dit liv … og som altid vil hjælpe dig til at finde vej til den størst mulige udvikling i livet. Din skytsengel er ren kærlighed og medfølelse. Det er din ubetingede ven for livet, og det er uanset, hvad der sker … Den forsvinder aldrig og ser dig altid igennem kærlige øjne. Så ha’ tillid … Følg med på fantasiens rejse og nyd tanken og følelsen, og måske endda det visuelle i at have kontakt til det skønneste og smukkeste væsen fra den åndelige verden, nemlig din helt egen skytsengel.

Det har ingen betydning, hvis meditationen bliver afbrudt midt i det hele, så frygt ikke dette.

Men det er jo ærgerligt, hvis du ikke fik hele dit eventyr med … hvis du blev afbrudt.

Derfor er anbefalingen, at du sætter dig et sted, hvor du ikke bliver forstyrret.

Rigtig god fornøjelse

Denne Guidet Spirituel Healingsmeditation laves af vores Clairvoyante konsulent Kathrin, der udover at være Clairvoyant og Medie, også har været Kunstner i mange år.

Kathrin fortæller i denne video kort om vores Guidet Spirituel Healingsmeditation produkter